biglogo
Produktet
Inovacion
Rreth nesh
Cilësia

About Us

Prezantim


Greenmed S.A është themeluar ne 21 janar të vitit 2009.Ekipi I menxhimit mbetet po I njëjti dhe vazhdon përpara me një eksperiencë më të madhe, e fortë dhe me një përkushtim të madh ndaj cilësi. Kompania është përfshirë aktivisht në biznes nga mesi I vitit 2009 me focus kryesor plotësimin me pajisje mjekësore dhe kirurgjikale, mjete, modele si edhe artikuj mjekësor një përdorimsh.


Kompania jonë vazhdimisht ka fituar vëmëndjen dhe besimin e dy sektorëve si një ndër furnitorët të cilët kujdesen për shërbimin pas shitjes. Ndërkohë që fillimi I një mijëvjecari të ri sjell sfidat dhe përgjegjësitë të taktiave dhe teknikave të biznesit GREEMED S.A do të përpiqet të maksimizojë dhe realizojë objektivat e saj si një nga furnizuesit më të respektuar dhe më të pranuar në sektorin e mjekësisë.


Etimologia


Emri I Kompanisë GREE e ka fillesën nga teoria “ gjashtë fazat e ndarjes” të faktuara në vitin 1967 nga psikologu Stanley Milgram .Teoria e gjashtë fazave të ndarjes është në fakt një hipotezë e cila shpjegon se çdo person është përafërsisht 6 hapa larg një personi tjeter.Nëse bëhet një deklatratë zinxhir nga një mik referuar mikut të tij , mesatarisht çdo dy njerëz në botë mund të lidhen në gjashtë hapa ose më pak.